Loppis & Marknad

Bubböns Loppis & Marknad i Hantverkshuset har snabbt blivit ett välbesökt och uppskattat Lidingöevenemang. Den 7 Maj är det dax igen! 50 försäljare bjuder på vintagemarknad, traditionell loppis, hantverk och design, mathantverk och konst. Dagens huvudevent är vår Hundkostymtävling, Tyngdlyftningstävling och Getyoga med Get2gether.

Tidsschema

Marknaden pågår kl 11:00-17:00

11:00-12:00 Livemusik med musikelever från Hersbygymnasium

11:15 Getyoga med Get2gether Boka din plats HÄR! FULLBOKAD

12:00 Start Bubböns Hundkostymtävling

13:30 Start Tyngdlyftningstävling

15:00 getyoga med Get2gether Bokda din plats HÄR!

Bubböns hundkostymtävling

Välkommen att delta i Sveriges första Hundkostymtävling! 1:a pris är ett presentkort värt 3000:- att handla för på ICA Rudboda. Vinnaren utses av vår jury. Tävlingen startar kl 12:00. Evenemanget sker utomhus. Om vi skulle ha otur med mycket regn flyttas evenemanget till närliggande helg. Det är bra att tänka på att det är ett evenemang med mycket liv och rörelse och att din hund behöver vara okej med det. Lågmäld livemusik kommer spelas.

Anmälningsavgift: 150:-. Anmälningsavgiften återbetalas ej ifall deltagaren ställer in. Om arrangemanget flyttas pga regn gäller avgiften vid det nya datumen men kan ej återbetalas.

Tävlingen startar kl 12:00. Vi återkommer med mer detaljerat schema och info efter sista anmälningsdag den 30 April.

Välkommen att maila Linda på allvarforelek@gmail.com för mer info och anmälan.

Loppis & Marknad

Vi har 50 platser för traditionell loppis, hantverk, mathantverk och konst. Loppisen pågår mellan kl 11-17. Uppställning av bord från kl 09:00. Evenemanget sker utomhus. Om vi skulle ha otur med mycket regn flyttas evenemanget till närliggande helg.

Pris: 150:- för plats utan bord. 250:- för plats med bord. Platsen är 1×3 M. Avgiften återbetalas ej ifall deltagaren ställer in. Om arrangemanget flyttas pga regn gäller avgiften vid det nya datumen men kan ej återbetalas. Anmäl dig genom att maila allvarforelek@gmail.com och swisha anmälningsavgiften till swish nr 1232280956 (Linda Tham). Platsen är reserverad först när avgiften erlagts. Försäljning av mat, dryck och fika som kan ätas på plats är ej tillåtet.

Foto: Henrik Isaksson, PINIRO Bildbyrå

Illustratör: Edita Konrad

PINIRO Bildbyrå
PINIRO Bildbyrå
PiNIRO Bildbyrå
PINIRO Bildbyrå
PINIRO Bildbyrå
PINIRO Bildbyrå