Loppis & Marknad

Under 3 Lördagar i Augusti blir det Loppis och marknad på Bubböns gym i Hantverkshuset. Tid & datum: 13/8, 20/8 & 27/8 kl 11-15. Marknaden bjuder på en härlig mix av loppis, vintage, hantverk, mathantverk och konst. Get2gether är på besök och håller pass med deras populära Getyoga. I Bubböns urbanan pumpaträdgård bestående av 20 olika sorters pumpor blir det fika och grill. Vårat hemtrevliga gym är alltid väl värt ett besök och där blir det ännu mera fika och inspirerande utställare.

Vill du sälja på vår loppis och marknad?

Vi har 50 platser för traditionell loppis, hantverk, mathantverk och konst. Loppisen pågår mellan kl 11-15. Uppställning av bord från kl 09:00. Observera att det är en utomhusmarknad.

Pris: 150:- för plats utan bord. 250:- för plats med bord. Platsen är 1×3 M. Avgiften återbetalas ej ifall deltagaren ställer in. Anmäl dig genom att maila allvarforelek@gmail.com och swisha anmälningsavgiften till swish nr 1232280956 (Linda Tham). Platsen är reserverad först när avgiften erlagts. Försäljning av mat, dryck och fika som kan ätas på plats är ej tillåtet.

Vad händer om det regnar?

Marknaden blir av oavsett väder. På plats finns byggplast för att skydda sina saker mot eventuellt dugg. Arrangemanget sker utomhus på långt det går. Om väderprognosen skulle visa riktigt skyfall sker marknaden inomhus i gymmet samt utomhus under regnskydd.

Illustratör: Edita Konrad

PINIRO Bildbyrå
PINIRO Bildbyrå
PiNIRO Bildbyrå
PINIRO Bildbyrå
PINIRO Bildbyrå
PINIRO Bildbyrå