Höstboost på Bubbön 15/10

Lördagen den 15 Oktober fyller vi huset med inspirerande workshops för kropp, själ och hund. Föranmälan och Drop-in. Skrålla ner för se hela vårt utbud av härliga inspiratörer. Anmälan och vilkor under respektive aktör.

Varmt välkommen till en härlig höstdag på Bubbön!

Kl.10:00-11:30 Löpskola med Massimo Bianchessi. Massimo delar med sig av sin unika filosofi kring löpning. Massimo har en livslång passion för löpning, ett skarpt öga för löpteknik och ett mycket pedagogiskt ledarskap. Han kommer under workshopen hålla ett gemensamt träningspass och dela med sig av inspiration, olika träningsmodeller och ge individuell feedback och tips till alla deltagare. Massi är Naprapat med fokus på friidrottare och idrottsskador. Han har tävlat på Nationell nivå på 400 M och jobbat som sprinttränare.

Pris: 350:-. Anmälan till allvarforelek@gmail.com

11:30-13:30 Workshop för Hundar, mattar och hussar med temat aktivering. Cecilia Aldor som leder kursen är utbildad Hundpsykolog.

Pris: 200:- Anmälan till allvarforelek@gmail.com 

11:00-12:30 Tyngdlyftning med Bubben. På Bubbön står dom olympiska lyften i stort fokus. Bubben håller ett pass för både nybörjare och erfarna lyftare. Gruppen är liten med utrymme för individuella anpassningar. Ange i anmälan vilken erfarenhet du har av tyngdlyftning.

Pris: 350:-. Anmälan till allvarforelek@gmail.com

10:00-13:00 Broderade budskap. Inspireras av Veras broderade tavlor och varför inte testa brodera något själv? Vera visar några av sina brodyrtavlor och finns till hands att råda och peppa den som själv vill testa börja brodera. Start-kit med tyg, nål och trådar finns att köpa på plats för 130 kr. Vera finns på plats mellan kl 11-13 och det är drop in till hennes brodyrskola.

10:00-13:00 Odla i mörkret. Workshopen arrangeras av Tillsammansodlarna. Mer info kommer inom kort.

12:30-14:00 Capoeira och mat från grunden. En spännande resa där vi går igenom Capoeiras historia och hemligheten bakom förfaders matvanor för att bibehålla styrkan och hälsan samt en reflektion om den moderna kosten. *Smakprov ingår. Vänligen meddela om eventuella matallergier vid anmälan. 

Pris: 300:-. Anmälan via denna länk: https://www.inspiraliv.se/event-details/capoeira-workshop-och-mat-fran-grunden-1 

10:00-13:00 Macrame workshop. Vi kommer lära oss att knyta en enkel eller dubbel blomampel genom att öva att på att knyta de vanligaste knutarna. Jag kommer gå igenom de olika stegen – från att fästa snöret till att avsluta och finnas med som stöd när du själv börjar ditt arbete. Det finns även möjlighet att titta i litteratur för inspiration. 

Snöret vi knyter med är 4 mm tjockt bomullssnöre och det finns några olika färger att välja mellan. Det går självklart bra att önska en viss färg men hör av er så fort som möjligt så jag kan hinna beställa. Det kommer finnas lite olika ringar att knyta sin ampel i men önskar man någon speciell så ta gärna med den!

Pris: 400:- (inklusive matierial). Anmälan till johanna.persbo@gmail.com